Hej Mariela, du har ju jobbat hos oss i ett par år och har lång erfarenhet inom försäkringsbranschen. Kan du berätta lite mer om Atlantica Assistans?

Vad är Atlantica Assistans?

Atlantica assistans är din vän i nöden som finns där för dig dygnet runt – utan självrisk. Atlantica Assistans – assistance on the lake 

Hur kan de hjälpa till?

Bogsering, hemtransport, leverans av reservdelar och bränsle, tips på vart du kan ta dig någonstans och – framför allt – hjälp när du och din båt behöver det som mest. Om du råkat ut för något mindre allvarligt kan du också ringa till oss och få kostnadsfri rådgivning.

Vilka är Atlantica assistans?

Vi använder oss av Team Marin som har skickliga och sjövana resurser över hela landet.

Hur får man kontakt?

För Atlantica Assistans ringer du 0200 - 299 400. Hos oss du får professionell och snabb hjälp antingen med hjälp av en resurs som kommer ut till dig eller över telefon. Numret hittar du också på Atlanticas hemsida och i vårt villkor på sidan 29.

Kan du berätta om ett fall där assistansen gjorde stor skillnad?

En varm sommarnatt. Den försäkrade båtägaren råkar ta fel pump och tankar diesel istället för bensin. Atlantica Assistans hittar snabbt en resurs som kan ta an sig uppdraget. Resursen transporterar båten till en trygg hamn och ägaren till sitt trygga hem. Nästkommande dag sanerar vi båten som sedan bogseras tillbaka till sjömacken. Båtägaren hämtas och resursen ser sedan till att båten tankars och provkörs för att säkerställa att det inte uppstod några följdskador. Team marin återkopplar till båtägaren som är otroligt tacksam för all hjälp och proffsig service, där vi undvek att motorn fick några följdskador.

Lite om Mariela

Bakgrund: har jobbat inom sjöförsäkring och storkasko. Sedan fem år är hon skadehandläggare på Atlantica.

Intressen: livsnjutare, är intresserad av golf och träning.

Bor: Kungälv

Bästa båtturen: RIB-båt ut på Marstrandsfjorden en varm sommardag.  

Båtförsäkring för varje äventyr

Skapa minnen till sjöss utan oro. Välj rätt försäkringsskydd och få en ökad säkerhet på båten.

Se ditt bästa pris