Information kring hur vi behandlar personuppgifter

Trygg-Hansa respekterar och värnar om din personliga integritet. Vi vill att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. Vi vill med denna information om behandling av dina personuppgifter (”Integritetspolicy”) visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter hanteras i enlighet med tillämplig lagstiftning.​


Trygg-Hansa och Moderna Försäkringar

Atlantica har tidigare varit en del av Moderna Försäkringar, som den 1 april 2022 gick samman med Trygg-Hansa. Därav är nu Atlantica en del av Trygg-Hansa. I samband med det har vi uppdaterat vår integritetspolicy. Om du har frågor om dessa uppdateringar är du varmt välkommen att kontakta vårt dataskyddsombud på dpo@trygghansa.se.

Hantering av personuppgifter

Klicka på länken nedan för att läsa om hur vi behandlar personuppgifter.

Till Trygg-Hansas integritetspolicy (öppnas i nytt fönster)

Information som du lämnar när du besöker våra webbplatser

Vi använder nätidentifierare (kakor) när du använder våra tjänster och besöker våra webbplatser. Dessa är viktiga för att ge dig relevant information samt att förbättra din användarupplevelse och användning av våra tjänster. Informationen inkluderar svarstid för sidor, nedladdningsfel, hur du nådde och lämnade tjänsten, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, operativsystem, plattform, skärmupplösning, din geografiska placering såväl som leveransnotiser när vi kontaktar dig.

Läs mer om kakor/cookies här