Specialister på enbart båtförsäkring!

Tiden som båten används är bland det viktigaste som finns i livet. Och ingen vill förstöra semestern i väntan på att en skada måste åtgärdas. Därför gratulerar vi alla som väljer just Atlantica!

Behovsanpassade båtförsäkringar

Hos oss kan du välja mellan flera olika båtförsäkringar, helt utifrån vilket behov just du har för din båt. Du som tecknar en helförsäkring, vilket är den försäkring som de flesta väljer, har också möjlighet att teckna någon av våra tilläggsförsäkringar.

Oavsett om du är seglare, motorbåtsägarevattenskoteråkarefiskeguide eller annat hittar alltid en anpassad båtförsäkring hos oss!

Rimliga premier och generösa rabatter

Rimliga premier på din båtförsäkring är viktigt och det har vi! 

Vi premierar och belönar också kunder som är aktsamma och rädda om sin båt. Därför rabatterar vi din premie om du har: 

  • För vissa båttyper  vidtagits, av oss godkända, åtgärder i skadeförebyggande syfte
  • Installerat söksystem och startspärr i din båt
  • Märkt din båt och/eller motor med Securmark
  • Om du väljer en högre självrisk

Moderna Bonuskund

Om du är kund hos oss och Moderna Försäkringar blir du en bonuskund och får då ytterligare rabatt på din båtförsäkring.

Slipp onödig väntan vid skada på din båt

En fördel med Atlantica är snabb och korrekt skadereglering om olyckan är framme. Våra allra nöjdaste kunder är faktiskt de som råkat ut för en skada.

Båtkunnig personal

Vi som jobbar på Atlantica är själva båtmänniskor som förstår situationen. Och ända sedan vi startade för över 100 år sedan har vi byggt upp ett oöverträffat kontaktnät bland marinor och varv som hjälper till om din båt skulle drabbas. De är också grunden till att vi kan reglera skador så snabbt och korrekt. Alla vi båtägare ska vara glada över hur många duktiga marinor och varv det finns runt om i Sverige.

Störst är bäst?

Oavsett vilken båt du har och hur du brukar utnyttja den, har du kommit i gott sällskap. Atlantica är marknadsledande sett till premievolymen inom båtförsäkring och har idag över 53 000 försäkringstagare. Det är kul att vara populär!