Specialister på båtförsäkring

Tiden som båten används är bland det viktigaste som finns i livet. Ingen vill förstöra semestern i väntan på att en skada måste åtgärdas.

Vi har gjort oss kända för professionell skadereglering, båtkunnig service och ett nära samarbete med båtbranschen.

Behovsanpassade båtförsäkringar

Hos oss kan du välja mellan flera olika båtförsäkringar, helt utifrån vilket behov just du har för din båt. Du som tecknar en helförsäkring, vilket är den försäkring som de flesta väljer, har också möjlighet att teckna någon av våra tilläggsförsäkringar.

Oavsett om du är seglare, motorbåtsägarevattenskoteråkarefiskeguide eller annat hittar du alltid en anpassad båtförsäkring hos oss.

Rabatter

Vi premierar och belönar kunder som är aktsamma och rädda om sin båt.

Därför rabatterar vi din premie om du har: 

  • Vidtagit åtgärder i skadeförebyggande syfte (gäller för vissa båttyper).
  • Installerat söksystem och startspärr i din båt.
  • Märkt din båt och/eller motor med Securmark.
  • Valt en högre självrisk.

Moderna Bonuskund

Om du är kund hos oss och Moderna Försäkringar blir du en bonuskund och kan få ytterligare rabatt på din försäkring.

Slipp onödig väntan vid skada på din båt

En fördel med Atlantica är snabb och professionell skadereglering om olyckan är framme. Vi har alltid kundnöjdheten i fokus.

Båtkunnig personal

Vi som jobbar på Atlantica är själva båtmänniskor som förstår situationen. Ända sedan vi startade för över 100 år sedan har vi byggt upp ett kontaktnät bland marinor och varv som hjälper till om din båt skulle drabbas.

Det är också grunden till att vi kan reglera skador snabbt och professionellt. Alla vi båtägare ska vara glada över hur många duktiga marinor och varv det finns runt om i Sverige.

Över 53 000 försäkringstagare

Vi mycket glada över att fler än 53 000 försäkringstagare har valt att försäkra sin båt hos oss - och att vi får möjlighet att dela vår kunskap och vårt intresse med dem.