Våra försäkringar

Varför Atlantica Båtförsäkring?

Hos oss kan du välja mellan flera olika båtförsäkringar, helt utifrån vilket behov just du har för din båt. Du som tecknar en helförsäkring, vilket är den försäkring som de flesta väljer, har också möjlighet att teckna någon av våra tilläggsförsäkringar!

Specialister på enbart båtförsäkring!

Tiden som båten används är bland det viktigaste som finns i livet. Och ingen vill förstöra semestern i väntan på att en skada måste åtgärdas. Därför gratulerar vi alla som väljer just Atlantica!

Rimliga grundpremier och generösa rabatter

Rimliga grundpremier är viktigt och det har vi. Och sedan får du premierabatt om du har stöldskyddsutrustning ombord, om du har skadefria år, om din båt är av visst fabrikat eller om... ja rabatterna är många.

Atlantica Assistans

Dessutom finns "räddningsplankan" Atlantica Assistans som kan rycka ut direkt med en reservdel eller en dunk bensin, i våra försäkringar.

Behovsanpassade lösningar

Du som är seglare, motorbåtsägare, fiskeguide eller annat hittar alltid en anpassad försäkring hos Atlantica.

Slipp onödig väntan

En fördel med Atlantica är snabb och korrekt skadereglering när olyckan är framme. Våra allra nöjdaste kunder är faktiskt de som råkat ut för en skada.

Vi som jobbar på Atlantica är själva båtmänniskor som förstår situationen. Och ända sedan vi startade för över 100 år sedan har vi byggt upp ett oöverträffat kontaktnät bland marinor och varv som hjälper till om din båt skulle drabbas.

Störst är bäst?

Oavsett vilken båt du har och hur du brukar utnyttja den, har du kommit i gott sällskap. Atlantica är marknadsledande sett till premievolymen inom båtförsäkring och har idag över 53 000 försäkringstagare. Det är kul att vara populär! 

 Välkommen till Atlantica Båtförsäkring!