Båtmässan i Göteborg 2016

Västsveriges största mötesplats för båtmänniskor!

Integritetspolicy

Atlantica Båtförsäkring firade 100 år av båtliv på Båtmässan i Göteborg!

Födelsedagsfesten för vårt hundraårsjubileum inledde vi på Båtmässan i Göteborg, där vi också var officiell Partner. På mässan syntes vi på många olika sätt, bland annat i en egen monter som gick i temat "100 år av båtliv" och var en tillbakablick på det svenska båtlivet varvat med vår historia.

– Det personliga mötet är oslagbart för att skapa kontakter och goda relationer med våra kunder och som ett första steg under födelsedagsåret 2016 har vi valt att bli Partner till Båtmässan i Göteborg. Med utställningen "100 år av båtliv" vill vi visa att livet på vattnet är en pågående resa som ständigt utvecklas – och vi med den, säger Mats Johansson, Atlantica Båtförsäkring.

– Vi är jätteglada över att Atlantica har valt att bli vår officiella Partner till Båtmässan under 2016. Atlantica Båtförsäkring är en given aktör i det svenska båtlivet och det är även roligt att våra besökare får tillfälle att ta del av ett stycke svensk båthistoria med utställningen, säger Bengt Wallin, affärsansvarig för Båtmässan Göteborg.

Bilder från på Båtmässan finns på vår Facebook samt Instagram!

Välkommen till Båtmässan i Göteborg!