Båtmässan Allt för Sjön 2016

Skandinaviens största båtmässa!

Integritetspolicy

 

Atlantica Båtförsäkring firade 100 år av båtliv på Allt för Sjön!

Vi inledde födelsedagsfesten för vårt hundraårsjubileum på Båtmässan i Göteborg. Födelsedagsfesten fortsatte sedan på Allt för Sjön i Stockholm, där vi också var officiell Partner. På mässan syntes vi på många olika sätt, bland annat i en egen monter som gick i temat "100 år av båtliv" och var en tillbakablick på det svenska båtlivet varvat med vår historia. Vi hade även att Café Atlantica där mässan besökare kunde ta en fika samt vila fötterna efter en lång dag på mässan.

– Det personliga mötet är oslagbart för att skapa kontakter och goda relationer med våra kunder och som ett viktigt steg under födelsedagsåret 2016 har vi valt att bli Partner till Allt för Sjön i Stockholm. Med utställningen "100 år av båtliv" vill vi visa att livet på vattnet är en pågående resa som ständigt utvecklas – och vi med den, säger Mats Johansson, Atlantica Båtförsäkring.

- Atlantica Båtförsäkring har en lång och gedigen historia i båtlivet som glädjande nog våra mässbesökare kommer att få ta del av i en spännande utställning på Allt för sjön, säger Hanse Thorslund, Projektchef Allt för sjön.

Bilder från Allt för Sjön 2016 hittar du på vår Facebooksida samt Instagram!